De oyo: voor in de conferentie kamer, in lounge omgeving of thuis

ovo ~ The Chair

oyo is nieuw, moedig en uniek. Zijn vloeiende vormen trekt onmiddelijk de aandacht en direct wordt het duidelijk: Deze stoel is een statement, een multitalent, dat zich souverein tussen retro en modern beweegt en heeft het in zich om nu al een designklassieker genoemd te worden: oyo – The Chair.

Volledig nieuw zitconcept

Onze nieuwste ontwikkeling overtuigd natuurlijk ook in termen van functionaliteit, techniek en ergonomie. De oyo is ’s werelds eerste combinatie van zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel. Een volledig nieuw zitconcept, dat uitnodigt, zich meer te bewegen en om vele verschillende zitposities aan te nemen.

’s Werelds eerste combinatie van zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel.

Met de oyo, hebben we niet alleen een zeer stijlvolle, maar ook een variabele stoel gecreëerd. In de conferentie kamer, in lounge omgeving of thuis – met zijn tijdloze en dynamisch design is het een aanvulling in iedere inrichtingsstijl en een uitzonderlijke eye-catcher.

oyo is liefde op de eerste zit, door zijn gewelfde kuipform omarmt het de bezitter met een ongewoon prettige zit sensatie. En het beste: door het subtiele schommelen met een oyo, schommelt een portie goed humeur mee.

oyo conferentiekamer, lounge en thuis

Probeer deze innovatieve oyo stoel gratis en vrijblijvend een week uit!

Download de pdf!

De 3DEE is verkrijgbaar in de kleuren: