Swopper, het beste voor uw rug

De revolutie van de ergonomie.

Conventionele zitconcepten kunnen niet veel tegenstand bieden tegen het gebrek aan beweging op kantoor. Integendeel: zij kunnen afbraak van spieren en verkeerde zithoudingen in de hand werken. Wij noemen dat „zitval“ – want zittend werk leidt vaak tot duidelijke ziektesymptomen zoals rugpijn, cardiovasculaire problemen, overgewicht etc.

Natuurlijk zitten

Wat helpt, is meer beweging tijdens het dagelijks leven op kantoor. Met het unieke concept van de 3D-ergonomie vereist en stimuleert de 3Dee de intuïtieve bewegingen van de mens. Het principe is even eenvoudig als geniaal: de stoel volgt de bewegingen van het lichaam, niet andersom. Het gevolg: natuurlijk zitten, gecontroleerd schommelen, gecombineerd met de houding optimaliserende bewegingen naar opzij, naar voren en naar achteren.

Bewegend: in elk detail

De swopper maakt reeds ontelbare ruggen van de bezitters sterker en traint de  spieren bij het zitten.

1 en 2: Dankzij verticaal schommelen door de veer en zijwaartse flexibiliteit door het 3D-bewegingselement blijven tussenwervels, pezen en gewrichten fit.

3: De convex gevormde zitting stimuleert een vrije en rechte houding, storende stoelranden worden vermeden. Dit alles bijeen stimuleert de bloedcirculatie en beweeglijkheid en doet de mens goed.

1
2
3
swopper details

Verschil zithouding gewone stoel tov swopper:

Verschil tussen zitten op gewone stoel en op een swopper

Probeer deze innovatieve Swopper stoel gratis en vrijblijvend een week uit!

Download de pdf!

De swopper is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren.

swopper modellen