Ons team:

Rob Zegers

Rob Zegers

Algemeen fysiotherapeut en praktijkhouder (BIG-nr 39035590404)
Irma Zegers

Irma Zegers

Revalidatie / fitness

Nick van Doornen

Nick van Doornen

Algemeen fysiotherapeut (BIG-nr 99914405604)

Mijn naam is Nick van Doornen. In 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut bij de HAN in Nijmegen.

Ik werk sinds 2011 met veel plezier bij Praktijk voor fysiotherapie R. Zegers. Al snel ben ik diverse cursussen en opleidingen gaan volgen om mijn kennis te verbreden. 
Momenteel houd ik me met name bezig met Muskoloskeletale aandoeningen en problemen.


In 2016 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut volgens het Maitland concept. 
Daarnaast heb ik mij nog gespecialiseerd in;
-Shockwave, Gefocusseerd en Radiaal
-Dry Needling
-Neurodynamica
. Mede dankzij deze specialisaties en mijn samenwerking met voetencentrum Flipse, houd ik mij veel bezig met de behandeling en begeleiding van voet-enkel klachten. Ook ben ik aangesloten bij het voet-enkel netwerk van Ziekenhuis Rijnstate. Hierdoor zijn er korte lijnen tussen meerdere disciplines en de orthopeden.

Tevens zit ik samen met Rob in de Werkgroep Schouder-Elleboog Gelderland (WSEG) van Ziekenhuis Rijnstate. In de werkgroep werken specialisten van het Rijnstate ziekenhuis (orthopedisch chirurgen, radiologen en fysiotherapeuten) en gespecialiseerde fysiotherapeuten uit de regio Arnhem en Zevenaar intensief samen. De deelnemers beschikken over de juiste kennis, scholing en ervaring op schouder- en ellebooggebied. Ook delen zij onderling kennis en ervaring met elkaar.
Verder zijn de lijnen met de specialisten in het ziekenhuis kort, waardoor er onderling goed en snel overleg mogelijk is.
Het doel van de werkgroep is om patiënten met schouder- en/of elleboogklachten optimaal te kunnen begeleiden naar herstel.

Huub Noordzij

Huub Noordzij

Manueel fysiotherapeut (BIG-nr 09034594004)

Na het behalen van het diploma aan de academie voor Lichamelijke Opvoeding studeerde Huub in 1982 af als Fysiotherapeut. Naast vele cursussen volgde hij de opleidingen Sportfysiotherapie, Manuele therapie en Viscerale (osteopathie) Therapie. Hij werkt sinds 1982 in de particuliere praktijk; daarnaast begeleidde Huub jarenlang volleybal-en basketbalteams tot op het hoogste nivo. Vanaf 1997 tot aan de Olympische Spelen van Turijn was hij sportfysiotherapeut van de Sanex- en Telfortschaatsploeg. Hij was docent tapen en bandageren, was langdurig verbonden aan de opleiding ‘Sportmassage’ en was enkele jaren docent aan de opleiding Sportfysiotherapie. Binnen de manuele therapie heeft hij zich de laatste jaren toegelegd op de Whiplashpatiënt en het gebied van de hoofdpijn.